Det var fullt hus og stor digital deltakelse på seminaret som Klimastiftelsen arrangerte om Klimautvalgets arbeid den 16. september 2022.

Utvalgsleder Martin Skancke presenterte utvalgets delrapport. Utvalget fikk så innspill til det videre arbeidet av: Katinka Holtsmark, førsteamanuensis ved Økonomisk Institutt ved Universitetet i Oslo, Åslaug Haga, adm.dir. i Norwea og tidligere olje- og energiminister, Anneli Alatalo Paulsen, forskningsleder ved SINTEF, Dag O. Hessen, professor i biologi ved UiO og leder av forskningssenteret CBA, Sigrun Wiggen Prestbakmo, ordfører i Salangen i Troms og Finnmark, Magnus Takvam, politisk kommentator i Altinget , Gina Gylver, leder i Natur og Ungdom, Simen Moxnes, seniorrådgiver for nye energisystemer i Equinor og Jan Olav Andersen, forbundsleder i EL og IT Forbundet.

Se opptak av arrangementet her. 

 

Bilde av utvalgsleder Martin Skancke som presenterer utvalgets delrapport under et frokostmøte i regi av Klimastiftelsen.